+30 6983 864 071

Υπολογιστές DELL Optiplex

DELL OPTIPLEX

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ - AIO DELL OPTIPLEX

DELL OPTIPLEX MT SFF

Διεκπεραιώστε την εργασία σας με έτοιμους για επαγγελματική χρήση επιτραπέζιους υπολογιστές που προσφέρουν κορυφαία αξία με ισχυρή απόδοση, εξαιρετική ασφάλεια και δυνατότητα εύκολης συντήρησης.

Εξασφαλίστε ασφαλή, διαχειρίσιμη και αξιόπιστη απόδοση για φόρτους εργασίας μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων με τον επιτραπέζιο υπολογιστή mini tower ή small form factor OptiPlex 7020.

Απελευθερώστε την παραγωγικότητά σας με τον ισχυρό OptiPlex 9020, τον πιο διαχειρίσιμο επιτραπέζιο υπολογιστή της Dell με τεχνολογία επεξεργαστών Intel® Core™ vPro™

DELL OPTIPLEX MICRO

Βάλτε βασική απόδοση όπου τη χρειάζεστε με τον επιτραπέζιο υπολογιστή εξαιρετικά μικρού μεγέθους OptiPlex 3020 Micro και μια ολοκληρωμένη σειρά προσαρμοσμένων στηριγμάτων.

Ο μικρότερος OptiPlex χωρά οπουδήποτε τον χρειάζεστε, με πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης και την ασφάλεια, τη διαχειρισιμότητα και την αξιοπιστία που περιμένετε από την Dell.

DELL OPTIPLEX AIO

Απαλλαγείτε από την ακαταστασία του χώρου εργασίας σας με τον επιτραπέζιο υπολογιστή OptiPlex 3030 All-in-One, με προαιρετική οθόνης αφής για εύκολη πλοήγηση χωρίς ποντίκι.

Κομψός και ισχυρός, με σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο, ο OptiPlex 9020 AIO με προαιρετική δυνατότητα αφής ενισχύει την παραγωγικότητα και τη συνεργασία των εργαζομένων – ένας συνδυασμός που κερδίζει σε ένα ενιαίο πακέτο.

Εκσυγχρονίστε τον οργανισμό σας με τον επιτραπέζιο υπολογιστή OptiPlex 9030 All-in-One που εξοικονομεί χώρο, με κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχειρισιμότητας.